Atalanta învinge Olympiakos şi se califică în optimile Europa League. Mihăilă introdus pe final

  • Echipa italiană Atalanta, cu Valentin Mihăilă rezervă, a câştigat joi, în deplasare, meciul retur din şasprezecimile Europa League, împotriva grecilor de la Olympiakos.
  • Italienii s-au impus cu 3-0 şi după ce câştigaseră şi în tur cu 2-1, s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.
479 afișări
Imaginea articolului Atalanta învinge Olympiakos şi se califică în optimile Europa League. Mihăilă introdus pe final

Sursa foto: Profimedia

După 40 de minute fără ocazii deosebite, Joakim Maehle a deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului, stabilind scorul pauzei (0-1).

După alte 20 de minute anoste, dominate teritorial de greci, în condiţiile în care italienii au cedat deliberat posesia, Atalanta a dus scorul la 0-3 în doar 3 minute, prin dubla lui Ruslan Malinovsky din minutele 67 şi 69.

Acelaşi Ruslan Malinovsky a fost înlocuit în minutul 84 de românul Valentin Mihăilă.

Într-un alt meci disputat la aceaşi oră, în turul doi al 16-imilor Europa League, FC Porto a remizat în deplasare la Lazio, scor 2-2 (1-1), şi cu scorul general de 4-3, portughezii s-au calificat în optimi. Sergiu Radu a fost titular la Lazio, fiind înlocuit în minutul 54. Golurile au fost marcate de Immobile 19 şi Cataldi 90+5, pentru Lazio şi Taremi 31 şi Uribe 68, pentru Porto.

Alte rezultate:

Dinamo Zagreb – Sevilla 1-0 (0-0), 1-3 în tur, scor general 2-3
A marcat: Orsic 65 (penalty)

Real Sociedad – RB Leipzig 1-3 (0-1), 2-2 în tur, scor general 3-5
Au marcat: Zubimendi 67/Orban 39, Silva 59, Forsberg 89 (penalty)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici