Atletico Madrid - Juventus 2-0, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Atletico Madrid s-a impus în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, contra lui Juventus, scor 2-0, iar spaniolii au prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei.

169 afișări
Imaginea articolului Atletico Madrid - Juventus 2-0, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Atletico Madrid - Juventus 2-0, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Prima ocazie importantă a partidei de pe Estadio Metropolitano a avut loc în minutul 9, când Cristiano Ronaldo a şutat puternic dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă, însă Oblak s-a opus. În minutul 25, arbitrul Felix Zwayer a acordat iniţial penalty pentru Atletico după o intervenţie neregulamentară a lui De Sciglio asupra lui Diego Costa, însă, după consultarea arbitrajului video, s-a constatat că faultul a avut loc în afara careului.

În repriza secundă, Griezmann a fost aproape de a deschide scorul, şutul său fiind respins în transversală de portarul Szczesny. Madrilenii au continuat să preseze, iar Morata, proaspăt introdus, a înscris, însă golul a fost anulat de VAR, arbitrul considerând că atacantul l-a faultat pe Giorgio Chiellini în săritură. Până la urmă, formaţia lui Diego Simeone a reuşit să spargă gheaţa în minutul 78, prin Gimenez, care a reluat mingea în plasă după un corner. Gazdele au continuat să preseze, au obţinut numeroase cornere, iar cinci minute mai târziu, Godin a majorat diferenţa în urma unei lovituri libere executate de Griezmann.

S-a încheiat 2-0, iar Atletico Madrid are prima şansa la calificarea în sferturile de finală. Returul va avea loc peste trei săptămâni, la Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici