Atletul Marius Cocioran s-a calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 în proba de 50 km marş

Atletul român Marius Cocioran a primit confirmarea că se află pe locul 84 în clasamentul mondial al probei cu 1141 de puncte şi conform IAAF este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

162 afișări
Imaginea articolului Atletul Marius Cocioran s-a calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 în proba de 50 km marş

Sursă foto: Facebook / Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Cel mai important rezultat în ecuaţia calificării a fost realizat la Campionatele Europene de Marş de la Podebrady (Cehia), unde Marius Cociorana obţinut locul 12.

Elevul antrenorului Octavian Măzăran a stabilit şi un nou record naţional, cu timpul de 3h 55 min. şi 29 sec.

Marius Cocioran este al şaselea atlet care obţine calificarea la JO Tokyo 2020, după Florentina Iuşco şi Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi Alin Firfirică (aruncarea discului).

România are acum 86 de sportivi calificaţi la JO 2020 (nominal sau locuri cotă), la 13 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici