ATP a anulat patru turnee challenger din China, din cauza coronavirusului

Oficialii ATP au decis să anuleze turneele de tip challenger din China, din cauza coronavirusului. Competiţiile la care se face referire erau programate în perioada 2-29 martie.

68 afișări
Imaginea articolului ATP a anulat patru turnee challenger din China, din cauza coronavirusului

ATP a anulat patru turnee challenger din China, din cauza coronavirusului

Turneele anulate:
Challenger Quijing (2-8 martie)
Challenger Zhuhai (9-15 martie)
Challenger Shenzehen (16-22 martie)
Challenger Zhangjiagang (23-29 martie)

Cotidianul francez L’Equipe notează că au fost anulate şi câteva competiţii de anvergură de schi, printre care se numără şi etapa de Cupă Mondială programată în perioada 15-16 februarie, la Yanqing.

În urmă cu trei zile, şeful executivului Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, Carrie Lam, a anunţat că maratonul de la Hong Kong va fi anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Evenimentul ce urma să aibă loc la data de 7 februarie ar fi adunat peste 74.000 de participanţi la trei evenimente diferite: cros de 10 kilometri, semi-maraton şi maraton. Toţi participanţii îşi vor primi înapoi banii plătiţi pentru taxa de participare.

Maratonul este unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Hong Kong, însă ediţia din acest an şi-a pierdut din publicitate din cauza protestelor ce au avut loc în oraş.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici