Attila Hadnagy a jucat meciul 100 în Liga I

Atacantul echipei FC Braşov, Attila Hadnagy, a jucat meciul 100 în Liga I, în partida pierdută, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a VIII-a a acestui sezon.

147 afișări
Imaginea articolului Attila Hadnagy a jucat meciul 100 în Liga I

Attila Hadnagy a jucat meciul 100 în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Echipa Oţelul Galaţi a jucat meciul 800 în primul eşalon, în timp ce campioana CFR Cluj a evoluat în partida cu numărul 550, informează site-ul oficial al FRF.

Formaţia Concordia Chiajna a marcat golul 50 în Liga I, reuşita aparţinându-i lui Wellington.

În etapa a VIII-a au debutat cinci fotbalişti în Liga I: Gavrilaş (Astra Ploieşti), Luis Alberto (CFR Cluj), Antonio Moreno (Ceahlăul Piatra Neamţ), Bambara (Concordia Chiajna) şi Reano (Gloria Bistriţa).

Mijlocaşul echipei Rapid Bucureşti, Ovidiu Herea, a marcat golul 40 în Liga I (16 din acestea fiind realizate din penalti).

Jucătorii Budescu (Astra Ploieşti), Bruno Madeira (FC Braşov), Rui Pedro (CFR Cluj), Leca (Concordia Chiajna) şi Moutinho (CS Turnu Severin) au marcat primele goluri în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici