Au fost puse în vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul

Începând de joi, au fost puse în vânzare biletele pentru partida Astra Giurgiu - FC Viitorul, din finala Cupa României, programată pe 25 mai, ora 20:00, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

84 afișări
Imaginea articolului Au fost puse în vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul

Au fost puse în vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul

În deschiderea finalei mari, de la ora 16:00, se va disputa pe acelaşi stadion finala Cupei României Elite U19, dintre CFR Cluj şi FC Viitorul.

Biletele pot fi achiziţionate, pentru moment, doar online, de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţurie tichetelor sunt 15 lei, la peluze, 30 de lei, la tribune, şi 200 de lei, la VIP. Începând cu 18 mai, biletele vor fi disponibile şi la casierile stadionului "Ilie Oană", după următorul program:

sâmbătă, 18 mai - vineri, 24 mai: orele 12:00 - 19:00
sâmbătă, 25 mai: orele 12:00 - 20:00

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate), anunţă frf.ro.

Pentru a ajunge în finală, Astra Giurgiu le-a eliminat pe Luceafărul Oradea (5-1), "U" Cuj, (4-3), Dunărea Călăraşi (2-1) şi CFR Cluj (3-1, 2-2). De partea cealaltă, FC Viitorul a trecut de Concordia Chiajna (3-0), Poli Iaşi (3-2), FC Hermannstadt (3-2) şi U Craiova (2-1, 2-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici