Au fost stabilite brigăzile de arbitri de la meciurile echipelor româneşti din Europa League

Spaniolul Juan Martinez Munuera va conduce la centru meciul FCSB - Hajduk Split, programat, joi, 16 august, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Europa.

333 afișări
Imaginea articolului Au fost stabilite brigăzile de arbitri de la meciurile echipelor româneşti din Europa League

Au fost stabilite brigăzile de arbitri de la meciurile echipelor româneşti din Europa League

Munuera va fi ajutat de asistenţii Diego Barbero Sevilla şi Cesar Manuel Noval Font şi de rezerva Mario Melero Lopez. În tur, scorul a fost 0-0.

Meciul CFR Cluj - Alaşkert din aceeaşi fază a competiţiei va fi condus de o brigadă din Islanda, formată din centralul Vilhjalmur Thorarinsson, asistenţii Gylfi Mar Sigurdsson şi Birkir Sigurdarson şi rezerva Ivar Orri Kristjansson.

Partida va avea loc tot joi, 16 august, de la ora 20.00, la Cluj-Napoca. În tur, campioana României s-a impus cu 2-0.

Partida CSU Craiova - RB Leipzig va fi condusă de o brigadă din Cehia, formată din Miroslav Zelinka, central, Ondrej Pelikan şi Jan Patak, asistenţi şi Emanuel Marek, rezervă.

La fel ca FCSB şi CFR Cluj, meciul va avea loc, joi, 16 august, de la ora 19.30, la Craiova. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici