Australia e în optimile de finală ale Cupei Mondiale feminine, după victoria clară cu Canada

Hayley Raso a marcat două goluri în prima repriză, iar Mary Fowler a marcat după pauză, în victoria Australiei cu 4-0, împotriva Canadei, luni, în ultimul meci din grupe la Cupa Mondială de fotbal feminin. Australia s-a calificat în optimile de finală ale, eliminând campioana olimpică.

65 afișări
Imaginea articolului Australia e în optimile de finală ale Cupei Mondiale feminine, după victoria clară cu Canada

Australia e în optimile de finală ale Cupei Mondiale feminine, după victoria clară cu Canada

Pe Melbourne Rectangular Stadium, Raso a lovit în minutul 9 cu un şut jos, cu piciorul drept şi a dublat avantajul în minutul 39, după o învălmăşeală în gura porţii.

Fowler a securizat victoria cu golul din minutul 58, înainte ca Steph Catley, căpitanul australiencelor, să înscrie un penalty în mintele suplimentare de joc.

Australia avea nevoie de trei puncte din acest meci pentru a avansa după înfrângerea surprinzătoare cu 3-2 în faţa Nigeriei.

Canada, care avea nevoie de o remiză pentru a avansa, părăseşte competiţia în faza grupelor pentru prima dată din 2011.

Australia se va odihni timp de o săptămână înainte de următoarea confruntare a coorganizatoarelor în optimi, cel mai probabil împotriva Danemarcei.

Australia s-a clasat pe primul loc în grupa B cu şase puncte, cu unul în faţa Nigeriei, care a avansat şi ea după o remiză 0-0 cu Irlanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici