Australianul Daniel Ricciardo va concura pentru Hispania

Australianul Daniel Ricciardo, pilot de încercări la Toro Rosso, va concura pentru Hispania-Cosworth începând cu Grand Prix-ul Marii Britanii, din 10 iulie, a anunţat, joi, într-un comunicat, echipa spaniolă de Formula 1, informează AFP.

4 afișări

"Hispania şi Red Bull au ajuns, joi, la un acord de colaborare, care îi permite lui Ricciardo să devină pilot oficial al grupării spaniole", se arată în comunicat.

Daniel Ricciardo i se alătură indianului Narain Karthikeyan şi italianului Vitantonio Liuzzi, piloţi ai echipei Hispania. Echipa spaniolă nu menţionează însă la care dintre titularii actuali va renunţa după sosirea australianului în vârstă de 21 de ani.

Potrivit site-ului autosport.com, Ricciardo îl va înlocui pe Narain Karthikeyan în cursele rămase până la Grand Prix-ul Indiei, existând posibilitatea ca în cursa din 30 octombrie să concureze Karthikeyan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici