Australienii sunt nemulţumiţi de guvern. Oamenii protestează împotriva unei duble măsuri

  • Jucătorii de tenis care vor participa la Australian Open au ajuns în ţara de la Antipozi
  • Australienii rămaşi în afara graniţelor protestează pe reţele de socialiazare
  • Australia a impus o cotă şi carantinare pentru sosirile internaţionale
792 afișări
Imaginea articolului Australienii sunt nemulţumiţi de guvern. Oamenii protestează împotriva unei duble măsuri

Australienii sunt nemulţumiţi de guvern. Oamenii protestează împotriva unei duble măsuri

În timp ce australienii nu pot intra în ţara lor, sportivii ce vor lua parte la primul turneu de Mare Şlem al anului au ajuns la Melbourne. Simona Halep este cazată la Adelaide, acolo unde va susţine câteva meciuri demonstrative. Oamenii protestează împotriva acestei duble măsuri şi cer guvernului să ia atitudine. (ILUSTRAŢIE)  

 

SURSA TWITTER / MINTCUSTARD

 

 

Australienii rămaşi în afara graniţelor se simt discriminaţi. Ei susţin că nu mai e vorba despre ştiinţă, ci doar despre banii pe care îi vor face autorităţile. Anul trecut, turneul de Mare Şlem a adus economiei 387 de milioane de dolari. În ultimul deceniu, suma adunată la bugetul ţării de Australian Open este de 2.7 miliarde de dolari.

Guvernul a stabilit un anumit număr de persoane care se pot întoarce săptămânal în ţară. Ei trebuie să stea 14 zile în carantină, în locaţii puse la dispoziţie de autorităţi. Pe reţelele de socializare s-a viralizat hashtagul #STRENDEDAUSIES, cu trimitere la cei care au dificultăţi în a reveni în ţara lor.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici