Avancronica partidei România - Austria

Avancronica partidei România - Austria, care se va disputa miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul "Steaua", contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud 2010, grupa a VII-a.

99 afișări
Imaginea articolului Avancronica partidei România - Austria

Avancronica partidei România - Austria (Imagine: Thomas Dan/MediafaxFoto)

România, echipa probabilă: Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raţ - Roman, Codrea, Ghioane, Ad. Cristea - Marica, Gh. Bucur. Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Austria, echipa probabilă: Payer - Schiemer, Dragovici, Ortlechner, Fuchs - Hölzl, Scharner, Beichler, Jantscher - Hoffer, Maierhofer. Selecţioner: Dietmar Constantini.

Arbitri: Martin Atkinson - Philip Richard Anthony Sharp, David Richardson - Anndre Marriner.

România - Austria, miercuri, ora 20.45, Antena 1

Palmares general: 8 3 3 2 13-9

Primul meci: 1-4, la 20 mai 1924, la Viena, într-o partidă amicală

Ultima întâlnire: 1-2, la 1 aprilie 2009, la Klagenfurt, în preliminariile CM

Dintre jucătorii aflaţi în lotul pentru această partidă, cele mai multe meciuri jucate le au Cristian Chivu, 66 de partide, Răzvan Raţ şi Mirel Rădoi, cu 58, respectiv 54 de meciuri.

Palmaresul general al echipei României este următorul: 600 269 148 183 1009-785

Selecţionerul Răzvan Lucescu se va afla la al patrulea meci pe banca tehnică a echipei României. În precedentele trei confruntări, Lucescu a obţinut două victorii şi un rezultat de egalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici