Avocatul lui Mutu: Problema recidivei va fi abordată mai târziu

Avocatul Paolo Rodella, unul dintre cei care îl reprezintă pe Adrian Mutu în cazul de dopaj cu sibutramină, a declarat că la audierile atacantului român, de miercuri, nu s-a luat în discuţie dacă jucătorul este recidivist sau nu, aceasta fiind o problemă de drept ce va fi abordată ulterior.

15 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Mutu: Problema recidivei va fi abordată mai târziu

Avocatul lui Mutu: Problema recidivei va fi abordată mai târziu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem un termen pentru a depune o expertiză la Procuratura Antidoping. Sunt optimist. Mutu a luat acea substanţă din motive independente de activitatea sa sau de performanţa sportivă. Nu există nicio legătură. Aceste audieri nu au fost locul pentru a vorbi despre recidivă, aceea e o problemă de drept care vor fi abordată mai târziu", a precizat avocatul italian pentru Radio Blu, citat de violanews.com.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost audiat, miercuri, de procuroul antidoping al CONI, timp de aproape o oră şi jumătate, fotbalistul refuzând să facă vreo declaraţie atât la intrarea, cât la ieşirea din sediul CONI. Atacantul român a fost însoţit de avocaţii Antonio D'Avirro şi Michele Ducci la audieri.

Fostul impresar Ioan Becali, prezent şi el, miercuri, la sediul CONI, a afirmat că "mai multe informaţii vor apărea peste aproximativ 15 zile".

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici