Avram se angajează în scris că va demisiona dacă nu îndeplineşte promisiunile

Candidatul la preşedinţia FRF Vasile Avram le-a prezentat delegaţilor structurilor afiliate la Federaţia Română de Fotbal din judeţele Prahova şi Buzău un contract scris prin care se angajează să demisioneze în cazul în care nu va duce la îndeplinirile promisiunile făcute.

50 afișări
Imaginea articolului Avram se angajează în scris că va demisiona dacă nu îndeplineşte promisiunile

Vasile Avram (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Contractul cu fotbalul", cum este denumit documentul, urmează a fi semnat în nume personal de candidatul Vasile Avram şi înmânat reprezentanţilor asociaţiilor afiliate şi conţine principalele puncte asumate în program, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

"Am decis să vă înmânez fiecăruia un contract, semnat de mine în nume personal, care reprezintă angajamentul scris al lucrurilor pe care vreau să le fac pentru fotbalul românesc. Este un contract clar, cu angajamente bine definite şi indicatori de performanţă. Cu acest document aveţi garanţia că îmi voi îndeplini toate angajamentele", le-a spus Vasile Avram reprezentanţilor cluburilor.

Conform contractului cu membrii afiliaţi, Avram se angajează ca în primele două luni de mandat să modifice statutele şi regulamentele FRF, în conformitate cu normele UEFA şi FIFA, să solicite Ministerului Tineretului şi Sportului includerea fotbalului în rândul ramurilor sportive susţinute financiar de la bugetul de stat, sumele rezultate urmând a fi direcţionate exclusiv către fotbalul de bază.

De asemenea, Avram se angajează să propună factorilor politici promovarea unui proiect de lege care prevede acordarea de facilităţi fiscale în organizarea competiţiilor şi evenimentelor fotbalistice, precum şi pentru investiţiile în fotbal, cum ar fi reducerea TVA de la 24 la sută, la 10, maxim 14 la sută, după modelul existent şi în alte ţări europene.

Conform contractului candidatul Vasile Avram se obligă ca, în cazul în care nu-şi va îndeplini angajamentele asumate, în perioada mandatului său, să demisioneze şi să nu îşi mai depună candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al FRF. În caz contrar, orice membru afiliat, deţinător al unei copii a contractului, va putea cere în Adunarea Generală anularea respectivei candidaturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici