Băcilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, la meciul Pandurii-Steaua. Fotbalistul are o dublă fractură de tibie şi peroneu

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Băcilă, a fost transportat la spital după ce a suferit o accidentare la meciul cu Steaua, din etapa a VII-a a Ligii I.

1339 afișări
Imaginea articolului Băcilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, la meciul Pandurii-Steaua. Fotbalistul are o dublă fractură de tibie şi peroneu

Băcilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, la meciul Pandurii-Steaua. Fotbalistul are o dublă fractură de tibie şi peroneu (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Băcilă a fost faultat dur de stelistul Florin Gardoş, în minutul 87, şi este posibil să fi suferit o fractură la piciorul stâng.

El a fost scos de pe teren cu ambulanţa, jocul fiind întrerupt aproximativ 7 minute.

Gardoş a fost eliminat după faultul comis asupra lui Băcilă.

Băcilă are dublă fractură de tibie şi peroneu

Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că fotbalistul Cosmin Băcilă a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu.

"Este o victorie plătită prea scump. Rezultatul chiar este e planul doi după ce s-a întâmplat cu Băcilă. El are dublă fractură de tibie şi peroneu, plus nişte complicaţii la genunchi", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a mai afirmat, în conferinţa de presă de la finalul meciului, că este convins că Gardoşa nu l-a faultat intenţionat pe Băcilă: "Nu mă pot bucura pentru această victorie. Sunt convins că Gardoş nu a vrut să provoace această accidentare urâtă. Însă din păcate noi vom pierde un jucător de bază pentru mult timp. Accidentarea acestui băiat ne umbreşte tuturor bucuria victoriei".

Medicul echipei Pandurii: Trei luni va dura doar recuperarea în cazul lui Băcilă

Medicul echipei Pandurii Târgu Jiu, Ion Şerban, a declarat pentru MEDIAFAX că fotbalistul Cosmin Băcilă va avea nevoie de trei luni pentru recuperare după ce a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la meciul cu Steaua, scor 2-1.

"Băcilă e accidentat foarte grav, are fractură de tibie şi peroneu şi va necesita mult timp pentru recuperare. Trei luni va dura doar recuperarea la o astfel de fractură şi va sta departe de teren această perioadă. După aceea va putea să reia treptat antrenamentele dacă se va reface bine fractura", a spus Ion Şerban.

Băcilă va fi transportat cu ambulanţa, în această seară, la Spitalul Elias din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici