Baciu: Am fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat

Fundaşul central al formaţiei Steaua, Eugen Baciu, a declarat, miercuri, că a fost trimis de conducerea grupării "roş-albastre" la echipa a doua a clubului pe termen nelimitat, dar speră să se întoarcă cât mai repede sub comanda lui Mihai Stoichiţă.

18 afișări
Imaginea articolului Baciu: Am fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat

Baciu: Am fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat (Imagine: Eugen Baciu/Mediafax Foto)

"La Steaua am fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat. Eu sper să revin la prima echipă cât mai repede, îmi doresc din tot sufletul. Asta nu depinde numai de mine. Pentru oricine e trimis la echipa a doua este greu", a spus Baciu.

Baciu a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF pentru trei etape şi amendat cu 10.000 de lei pentru gesturile obscene făcute la adresa suporterilor la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fundaşul consideră că jucătorii stelişti se vor mobiliza în meciurile următoare ale Ligii I pentru a repara înfrângerea de pe teren prorpiu cu Ceahlăul.

"Suntem foarte dezamăgiţi că am făcut un meci prost. Doar noi jucătorii suntem de vină pentru această partidă nereuşită, dar cred că băieţii au trecut peste această perioadă şi trebuie să abordăm următoarele meciuri cu seriozitate şi să reuşim să ne impunem. Va fi un meci foarte greu cu CFR. Important e să nu pierdem, ideal ar fi să câştigăm. Am încredere în colegii mei şi sper să facă un meci cât mai bun", a mai spus Baciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici