Badea: Am contract pe un an cu Pandurii, nu voi comenta zvonurile apărute după meciul cu Steaua

Antrenorul echipei Pandurii, Ionuţ Badea, a declarat, marţi, că are un contract ferm pe un an cu gruparea din Târgu Jiu, şi nu doreşte să comenteze zvonurile potrivit cărora a stat pe banca tehnică la meciul cu Steaua, din prima etapă a Ligii I, fără să fi semnat înţelegerea cu clubul gorjean.

15 afișări
Imaginea articolului Badea: Am contract pe un an cu Pandurii, nu voi comenta zvonurile apărute după meciul cu Steaua

Badea: Am contract pe un an cu Pandurii, nu voi comenta zvonurile apărute după meciul cu Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu comentez zvonurile referitoare la contractul meu sau la faptul că nu ar exista. Eu am contract cu Pandurii, e un contract ferm şi nu este nici o problemă în acest sens. Toate aceste aspecte legate de contract rămân însă confidenţiale şi nu le voi face publice. Precizez doar că nu s-a impus niciun număr de puncte până la final de campionat", a spus Badea.

La rândul său, preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, marţi, că Ionuţ Badea a semnat cu formaţia gorjeană un contract pe un an, cu posibilitatea de renegociere a acestuia: "Antrenorul Ionuţ Badea a semnat un contract pentru un an cu renegociere, Pandurii Târgu Jiu având prima opţiune de a prelungi acest contract la finalul primului an".

Echipa Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu vicecampionaa României, Unirea Urziceni, în prima etapă a Ligii I.

După meci, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că a fost sfătuit să conteste prezenţa pe banca tehnică a echipei Pandurii a antrenorului Ionuţ Badea, pe motiv că acesta nu ar fi semnat contractul cu gruparea gorjeană, însă oficialul clubului ialomiţean a precizat că nu va face acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici