Badea: Am făcut cadou trei puncte importante

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0, că elevii săi au "făcut cadou" trei puncte importante.

107 afișări
Imaginea articolului Badea: Am făcut cadou trei puncte importante

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Partida a fost de multe ori la îndemâna noastră, dar ne lipseşte un om de gol. De asemenea, suferim şi la ultima pasă. Am făcut cadou trei puncte importante, contra unei echipe ambiţioase", a spus Badea la Digi Sport.

De cealaltă parte, Vasile Miriuţă s-a declarat încântat de victorie. "În prima repriză am suferit, am întâlnit un adversar foarte bun, au o circulaţie bună a balonului. S-au mobilizat senzaţional jucătorii la pauză. Au arătat că au o dorinţă foarte mare de victorie şi sunt foarte bucuros că cele trei puncte au rămas la noi acasă", a afirmat antrenorul formaţiei Ceahlăul.

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Golubovici '49 şi Gheorghiu '61.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici