Badea: Dacă nu va veni Santana, va fi alt jucător străin

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat miercuri că se află în negocieri cu Vitoria Guimaraes pentru transferul fundaşului brazilian Anderson Santana dos Santos, precizând că în cazul nerealizării transferului va achiziţiona un alt fotbalist străin.

116 afișări
Imaginea articolului Badea: Dacă nu va veni Santana, va fi alt jucător străin

Nicolae Badea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax foto)

"Suntem în tratative cu gruparea care deţine drepturile federative ale jucătorului Santana, dar raporturile contractuale sunt mai complicate. Se pare că jucătorul se găseşte în ultimele şase luni de contract şi nu ar mai dori să-şi prelungească înţelegerea. Nu ştiu exact că nu am vorbit cu Santana. Dar dacă nu va fi Santana, va fi un alt jucător străin, vă asigur", a declarat Badea, la Digi Sport.

Oficialul FC Dinamo a mai spus că în cantonamentul din Antalya vor mai susţine probe de joc câţiva jucători străini: "Mai sunt câţiva jucători în cantonamentul din Antalya, 1, 2 sau 3 fotbalişti, care vor participa la şedinţele de pregătire ale echipei. Antrenorul trebuie să se documenteze cât mai mult în ceea ce priveşte jucătorii. Nu e vorba de jucători români şi nu sunt liberi de contract".

Nicolae Badea a precizat faptul că nu există o ofertă pentru transferul atacantului Marius Niculae, aşa cum a declarat şi agentul jucătorului, Victor Becali.

Ciobotariu a asistat duminică în Portugalia la meciul Academica Coimbra - Vitoria Guimaraes, scor 0-2, unde i-a urmărit pe jucătorii formaţiei "oaspete", Santana, Targino şi Joao Alves.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici