Badea despre acuzele lui Becali: Fabulaţii aflate probabil de la proprietarii de terenuri din Cluj

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a numit acuzele finanţatorului stelist Gigi Becali, conform cărora oficialii formaţiei "alb-roşii" ar urma să primească încasările din LC ale grupării CFR Cluj, "fabulaţii, aflate probabil de la un proprietar de terenuri din Cluj".

11 afișări
Imaginea articolului Badea despre acuzele lui Becali: Fabulaţii aflate probabil de la proprietarii de terenuri din Cluj

Badea despre acuzele lui Becali: Fabulaţii aflate probabil de la proprietarii de terenuri din Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot să spun decât că sunt fabulaţii ale domnului Becali şi dacă a fost informat nu are decât să-şi ducă mai departe informaţiile. Probabil că a încercat să afle despre această poveste de la unul dintre proprietarii terenurilor de la Cluj", a declarat Nicolae Badea agenţiei MEDIAFAX.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, că există o înţelegere între conducerile cluburilor Dinamo şi CFR Cluj, conform căreia oficialii formaţiei "alb-roşii" ar urma să primească toate încasările ardelenilor în urma evoluţiilor din grupele Ligii Campionilor.

"Meciul CFR - Rapid îl poţi încadra la noncombat, că nu şi-au dorit jucătorii să ia Steaua campionatul, nu la blat. Dinamo - CFR s-a făcut la pachet cu Dinamo - Steaua, posibil pentru toate încasările CFR-ului din Liga Campionilor. Nu ştiu cât înseamnă. Spun ce aud, am auzit de la un oficial dinamovist că au vrut toate încasările şi ăia ofereau doar jumătate. Ei au cerut totul, poate pe final o fi cedat şi-o fi dat toate încasările. Acolo totul îl face Badea şi Borcea, nu Turcu, se face cu acceptul lui Borcea şi cu mintea lui Badea", a spus Becali.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru dare de mită în legătură cu cele 1,7 milioane de euro găsite asupra a cinci persoane apropiate acestuia, audiate, miercuri noaptea, la DNA Cluj, existând suspiciuni că banii urmau să ajungă la jucătorii U Cluj.

DNA a ridicat, miercuri seară, dintr-un restaurant din Cluj, cinci persoane care aveau asupra lor bani de la Gigi Becali, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să ajungă la jucătorii de la Universitatea Cluj, dacă n-ar fi pierdut meciul cu concitadina CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici