Badea despre "ajutorul" arbitrilor: Când anumite profesii le faci după ureche, vorbeşti ca un lăutar

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, consideră că echipa antrenată de Cornel Ţălnar nu a beneficiat în acest sezon de anumite greşeli de arbitraj, transmiţându-le celor care susţin acest lucru că "atunci când anumite profesii le faci după ureche vorbeşti ca un lăutar".

12 afișări
Imaginea articolului Badea despre "ajutorul" arbitrilor: Când anumite profesii le faci după ureche, vorbeşti ca un lăutar

Badea despre "ajutorul" arbitrilor: Când anumite profesii le faci după ureche, vorbeşti ca un lăutar (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Mă deranjează că foarte mulţi conducători, deşi după discurs nu sunt, induc în opinia publică lucruri care dovedesc lipsa de fair-play şi genul de discuţii care duc la tensionarea competiţiei. Nu vor duce în niciun caz aceste discuţii la menţinerea sportivităţii şi cred că dovedesc o deplină ignoranţă. Le doresc să perpetueze această stare pentru că am îndoieli că au capacitatea să o depăşească. Dovedesc o lipsă crasă de cunoaştere a regulamentelor spoprtive. Aşa când anumite profesii le faci după ureche se întâmplă să vorbeşti ca un lăutar. Dinamo cu principalele candidate la titlu a dovedit că poate să-şi depăşească adversarul în jocurile directe", a declarat Badea, într-o conferinţă de presă.

Oficialul dinamovist spune că portarul Emilian Dolha a suferit în partida cu Unirea Urziceni, de duminică, o dislocare de umăr, şi că în ciuda greşelilor din ultima vreme va rămâne la Dinamo: "Din păcate, am vorbit aseară cu doctorul, Dolha a avut o dislocare de umăr, acelaşi gen de accidentare ca şi Florin Matache, care l-a ţinut departe de pregătiri pe o perioadă de 30 de zile. Dolha este jucătorul lui Dinamo, se pregăteşte exemplar. El a avut multe momente în care a ajutat echipa prin intervenţiile sale pentru un rezultat favorabil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici