Badea: Dinu va conduce întreaga activitate tehnică, împreună cu Ţălnar

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat să soluţia aleasă pentru conducerea tehnică a echipei, ca administratorul delegat Cornel Dinu să conducă întreaga activitate tehnică, împreună cu Cornel Ţălnar şi cu alţi tehnicieni, este una reală, nu un provizorat.

2 afișări
Imaginea articolului Badea: Dinu va conduce întreaga activitate tehnică, împreună cu Ţălnar

Badea: Dinu va conduce întreaga activitate tehnică, împreună cu Ţălnar

"Am precizat: responsabilitatea şi decizia domnului Cornel Dinu, care va conduce întreaga activitate tehnică, împreună cu Cornel Ţălnar şi cu ceilalţi tehnicieni care continuă activitatea în club, tehnicieni care lucrează acum la echipă îi cunosc pe jucători, au lucrat cu ei de-a lungul timpului. Este o soluţie reală, nu un provizorat", a spus Badea.

Nicolae Badea a precizat că acesta nu este un moment bun pentru Dinamo, din punct de vedere al parcursului în Liga I şi în cupele europene. "Nu suntem într-un moment bun ca parcurs în campionat şi în cupele europene. Pe fondul evoluţiei de anul trecut, s-a creat o stare de aşteptare justificată, care din motive care aparţin tuturor nu numai tehnicienilor de care ne-am despărţit a creat o apăsare care sper eu să devină una pozitivă acum. Nu e cazul să ne lamentăm, nu avem nici timp şi nu ar fi nicio soluţie asta. În ultimele cinci meciuri, Dinamo a obţinut prea puţin. Numai trei puncte din cele 15 puse în joc", a menţionat Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici