Badea după reconfirmare: Sunt mai fericit acum decât atunci când am semnat cu "U"

Antrenorul Ionuţ Badea a condus, miercuri, antrenamentul echipei Universitatea Cluj, acesta declarând că a stabilit după opt ore de discuţii cu patronul Florian Walter să continue ca tehnician al grupării ardelene.

86 afișări
Imaginea articolului Badea după reconfirmare: Sunt mai fericit acum decât atunci când am semnat cu "U"

Badea după reconfirmare: Sunt mai fericit acum decât atunci când am semnat cu "U" (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Colaborarea dintre cele două părţi va continua până la finalul angajamentului, respectiv iunie 2012.

"În urma discuţiilor pe care le-am avut cu domnul Walter şi care au durat şapte-opt ore am decis să mergem împreună pe calea proiectului pe care l-am început în urmă cu 13 luni. Nu m-am considerat nicio secundă demis, discuţia s-a concentrat doar pe problemele de evaluare a lucrurilor pe care le-am făcut în ultima perioadă. Practic, sunt mai fericit acum decât în urmă cu 13 luni când am semnat contractul. Nu s-a vorbit în nicio secundă de bani şi de rezilierea contractului", a spus Badea.

Tehnicianul a discutat timp 15 minute cu jucătorul Claudiu Niculescu înaintea antrenamentului de miercuri. Niculescu fusese desemnat iniţial, după demiterea lui Badea, să se ocupe de pregătirea echipei.

Florian Walter a declarat, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, la puţin timp după încheierea partidei cu FC Vaslui, că Ionuţ Badea este demis din funcţia de antrenor al echipei clujene. Walter i-a imputat şirul de rezultate negative şi jocul echipei din repriza secundă a partidei cu gruparea moldavă.

Miercuri, conducerea clubului Universitatea Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că antrenorul Ionuţ Badea va continua pe banca tehnică a grupării ardelene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici