Badea: În cazul celor cinci jucători se poate merge până la încetarea raporturilor contractuale

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării, că în cazul celor cinci jucători care au refuzat să intre în cantonament după partida cu CFR Cluj se poate merge până la încetarea raporturilor contractuale.

16 afișări
Imaginea articolului Badea: În cazul celor cinci jucători se poate merge până la încetarea raporturilor contractuale

Badea: În cazul celor cinci jucători se poate merge până la încetarea raporturilor contractuale (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Vorbim de situaţii disciplinare, distincte. Cei cinci jucători care au abandonat obligaţiile contractuale cu Dinamo, Adrian Cristea, Ianis Zicu, Andrei Mărgăritescu, Marius Alexe şi Gabriel Boştină, vor suporta consecinţele acţiunilor lor, raportate la atitudinea fiecăruia, fiind posibilă chiar încetarea raporturilor contractuale", a spus Badea.

Nicolae Badea a menţionat că Ousmane N'Doye şi Florin Bratu se vor pregăti cu prima echipă, dar nici ei nu vor scăpa de sancţiuni.

"Ousmane N'Doye şi Florin Bratu se vor pregăti cu echipa, fiind continuate procedurile regulamentare de sancţionare pentru abaterile săvârşite. Situaţia fiecărui jucător va fi clarificată conform contractelor individuale, a regulamentului intern şi a regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal în vigoare. Istoria, viitorul clubului şi autonomia sa decizională vor prevala în raport cu orice situaţie individuală. Interesele reale ale clubului - incluzând aici jucători din toate categoriile, tehnicieni, suporteri, administraţie - presupun soluţii regulamentare, dar fără echivoc!", a precizat Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici