Badea: Jucătorii mei merită felicitaţi, am pierdut în faţa unei pretendente la titlu

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia din meciul pierdut, miercuri, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei FC Timişoara, menţionând că aceştia s-au dăruit, dar au fost învinşi de una dintre pretendentele la titlu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Un meci care întrerupe seria bună. Am pierdut până la urmă contra unei echipe care se bate la titlu. Era o chestiune de imagine dacă am fi câştigat. Ca şi structură generală echipa s-a dăruit, a vrut să revină chiar după scorul 2-0. O repriză a doua mult mai bună a noastră, dar n-am reuşit să concretizăm. Cu Ascoli o să vedem în urma radiografiei. Avantajul lor a făcut mai facilă posesia noastră, chiar şi aşa ne-am creat ocazii de gol. Au fost momente care au influenţat partida, lipsa noastră de concentrare pe anumite faze a schimbat situaţia. Jucătorii merită felicitaţi pentru cum s-au dăruit. Speram să continuăm această serie. Ne aşteaptă un meci foarte dificil la Astra. Din păcate nu am reuşit o reîncărcare motivaţională foarte bună pentru această partidă. Aici mă refer la momentele de început, după care am intrat în joc, cu situaţii de a marca în ambele reprize. Din păcate nu antrenez nici ghinionul, nici norocul", a spus Badea.

La rândul său, atacantul Claudiu Niculescu, marcatorul golului echipei clujene, a precizat că formaţia sa merita cel puţin un punct. "După jocul de azi meritam cel puţin un punct, dar acesta este fotbalul. Noi am dominat meciul, ei ne-au prins pe contraatac şi aşa s-a scris istoria. Este greu să jucăm din trei în trei zile, dar nu ne plângem. Ce să zică cei care joacă 60-70 de meciuri într-un sezon? Obiectivul nostru era să câştigăm pentru noi şi să ne îndeplinim obiectivul, nu ne interesa soarta titlului", a spus Niculescu.

Atacantul a recunoscut că îşi doreşte să devină golgheterul campionatului şi să obţină rezultate cât mai bune cu Universitatea Cluj şi în sezonul viitor, care va fi ultimul al carierei sale. "Ar fi cel mai frumos lucru să devin golgheterul campionatului în tricoul Universităţii, nu vreau să vă zic acum şablonul acela clasic, cu «important este ca echipa să câştige, nu contează cine dă gol». Aş fi ipocrit să spun că nu vreau să marchez în fiecare meci, dar este greu să ajung în clasamentul golgheterilor. Mi-aş dorit să las pe Universitatea în Europa la finalul sezonului viitor, pentru că, din păcate, acela va fi şi ultimul pentru mine. Va fi un moment greu, dar sunt conştient că la moment dat trebuie să pun punct carierei", a mai spus jucătorul.

Echipa FC Timişoara a învins, miercuri, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici