Badea: Lotul echipei Dinamo este mai valoros decât în urmă cu 3-4 ani

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, consideră că lotul actual al echipei este mai valoros decât în urmă cu 3-4 sezoane, dar a precizat că valoarea acestuai este strict legată de cea a rezultatelor interne şi internaţionale.

101 afișări
Imaginea articolului Badea: Lotul echipei Dinamo este mai valoros decât în urmă cu 3-4 ani

Badea: Lotul echipei Dinamo este mai valoros decât în urmă cu 3-4 ani (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"O comensurare în bani e foaret greu de făcut. În orice caz, e un lot valoric mai mare decât cel de acum 3-4 ani. Vorbim de jucători tineri, cu selecţii. Valoarea financiară e dată de valoarea rezultatelor, nu poate fi niciodată ruptă. Ceea ce înseamnă azi 100 de milioane în toamnă fără rezultate interne şi internaţionale poate însemna foarte puţin. Eu cred că bugetul cu care poate câştiga Dinamo campionatul poate fi mai mic decât cele în care l-a pierdut în ultimii 3-4 ani", a spus Badea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, jucătorii Liviu Ganea şi Gabriel Torje şi antrenorul Ioan Andone au participat luni la o conferiinţă de presă în cadrul căreia a fost lansat MultiCard Suporter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici