Badea: Mergem la Cluj să câştigăm

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, vineri, că a pregătit echipa pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj din cadrul etapei a XV-a a Ligii I, dar a precizat că abia la finalul acesteia va afla dacă poate obţine cele trei puncte.

15 afișări
Imaginea articolului Badea: Mergem la Cluj să câştigăm

Badea: Mergem la Cluj să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Mergem la Cluj pentru a câştiga, urmează să vedem dacă şi putem. CFR-ul a avut un început firav de campionat, după care au revenit în forţă. Au mai mulţi jucători valoroşi care pot face diferenţa: Dubardier, Culio, Kone, Trică şi alţii. Pe teren propriu sunt foarte ofensivi, şi joacă în sistemul 4-2-3-1. Meciurile din Liga Campionilor cred că i-au afectat fizic, aşa cum se întâmplă cu toate echipele care evoluează în această competiţie. Au şi ei câteva probleme în lot şi va trebui să profităm la maximum de acest lucru. Faptul că CFR Cluj este o echipă puternică, o demonstrează meciurile din Liga Campionilor cu Roma şi Chelsea, precum şi statutul de echipă campioană en titre", a spus Badea.

Echipa FC Argeş întâlneşte, duminică, de la ora 18.00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici