Badea: Nu sunt preocupat de locul din clasament, ci de a aduna puncte

Antrenorul Ionuţ Badea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul partidei FC Argeş - Poli Iaşi, scor 3-0 (1-0), că nu este preocupat de locul din clasament, ci ca gruparea pe care o conduce să adune cât mai multe puncte.

12 afișări
Imaginea articolului Badea: Nu sunt preocupat de locul din clasament, ci de a aduna puncte

Badea: Nu sunt preocupat de locul din clasament, ci de a aduna puncte (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucură această victorie din două motive: primul, că aveam nevoie de continuitate în rezultate bune, şi al doilea, că am avut timp scurt de pregătire şi recuperare după meciul de la Vaslui. Felicit întreaga echipă pentru rezultat şi joc într-o partidă dificilă. Nu m-am gândit la locul pe care îl ocupăm în clasament, ci am fost şi suntem preocupaţi în a aduna puncte", a spus Badea.

Echipa FC Argeş a câştigat, vineri, cu scorul de 3-0 (1-0), partida disputată pe teren propriu în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, obţinând astfel cea mai categorică victorie a sa din acest sezon

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici