Badea: Sunt convins că antrenorul nu are nicio contribuţie la degringolada totală din teren

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni televizate, că dinamoviştii trec printr-o criză şi că probabil "sunt situaţii la limita potenţialului, CV-urile sunt mai impresionante decât exprimarea la nivelul jocului", însă Ioan Andone nu are nicio vină.

21 afișări
Imaginea articolului Badea: Sunt convins că antrenorul nu are nicio contribuţie la degringolada totală din teren

Badea: Sunt convins că antrenorul nu are nicio contribuţie la degringolada totală din teren (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Dinamo este o echipă care nu reuşeşte să joace mare lucru, a fost un heirup fără niciun orizont. Această dezorinetare totală în consistenţa jocului..sunt convins că nu asta s-a pregătit. Sunt convins că antrenorul nu are nicio contribuţie la degringolada totală din teren. Probabil că sunt situaţii la limita potenţialului, probabil că CV-urile sunt mai impresionante decât exprimarea la nivelul jocului. Criza e de joc, probabil voi discuta cu Andone să văd ce măsuri să luăm pentru a resuscita acest lot. Nu m-a mulţumit nimic. Nu faptul că se împiedică ceilalţi e important, noi ne împiedicăm de două ori mai mult. Lucrurile sunt ca nivel de exprimare în jos. Ioan Andone a avut dreptate, jocul echipei este într-o criză evidentă şi prelungită. Ruşinos a fost şi cu Cluj şi cu Braşovul şi cu Vasluiul, probabil că ăsta e mai ruşinos că e al patrulea meci în care Dinamo ca joc nu reuşeşte să adune un sfert relevant din timpul de joc", a declarat Badea la Digi Sport.

El a afirmat că tehnicianul Ioan Andone nu poate fi vinovat de "modul în care se exprimă echipa în teren". "Ştiu cum munceşte, ştiu cât de dăruit este şi ar fi o mare eroare să considerăm că Andone este vinovat de modul în care se exprimă echipa în teren, în condiţiile în care ceea ce vedem sută la sută nu este rezultatul antrenamentului", a completat Badea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Unirea Urziceni, de la care în ultimele săptămâni au plecat George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol, Laurenţiu Marinescu, Ricardo, Valeriu Bordeanu, Sorin Frunză, Cătălin Grigore, Ersin Mehmedovici, Bruno Fernandes sau Giedrus Arlauskis, a reuşit să învingă la 11 septembrie şi pe Steaua, cu acelaşi scor: 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici