Badea: Un asemenea meci e o provocare pentru orice sportiv

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, sâmbătă, că meciul amical cu FC Barcelona reprezintă o mare provocare pentru orice sportiv, subliniind că superioritatea echipei catalane nu poate fi pusă la îndoială.

124 afișări
Imaginea articolului Badea: Un asemenea meci e o provocare pentru orice sportiv

Badea: Un asemenea meci e o provocare pentru orice sportiv (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Le mulţumim organizatorilor pentru posibilitatea de a urmări la Bucureşti cea mai spectaculoasă echipă a ultimilor ani. Sunt convins că Dinamo va contribui la un bun spectacol sportiv. E sigur că diferenţa de valoare nu trebuie comentată. Important pentru Dinamo e că acest meci se joacă. Un asemenea meci e o provocare pentru orice sportiv, superioritatea colectivă şi individuală este cert de partea Barcelonei, dar asemenea provocare ne poate arăta unde suntem, unde ne aflăm. Nu poate reprezenta o demoralizare, vorbim de jucători profesionişti, care trebuie să accepte rezultatul unui meci cu Barcelona. Important e că jucătorii noştri se pot confrunta cu fotbalişti de certă valoare. Dinamo trebuie să iasă din această confruntare cu demnitatea sportivului care-i permite să treacă peste orice rezultat., Dinamo va face tot posibilul pentru a contribui la un bun spectacol sportiv. Un asemenea meci nu se poate organzia cu resurse proprii, în niciun caz clubul Dinamo nu ar fi putut organiza singur această partidă", a declarat Badea,.

Oficialul dinamovist a precizat că la meci va fi prezent şi acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos: "Am vorbit cu domnul Copos, va fi prezent la meci. Este invitatul organizatorilor, este un personaj căutat şi uşor de găsit dacă este invitat, mai greu când trebuie să plătească".

De asemenea, Badea a menţionat că arbitrul partidei va fi Cristian Balaj, "deşi organizatorii au căutat şi alte variante".

Nicolae Badea a fost prezent, sâmbătă, la conferinţa de presă organizată înaintea partidei amicale cu FC Barcelona, la care au participat şi jucătorii Jose Manuel Pinto şi Jordi Alba.

Meciul Dinamo - FC Barcelona este programat în această seară, de la ora 20.15, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici