Bajevici: Cel mai important lucru este să marcăm la Vaslui

Antrenorul echipei AEK Atena, Dusan Bajevici, a declarat că cel mai important lucru pentru echipa sa este să înscrie în partida din deplasare cu FC Vaslui, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, informează, marţi, publicaţia elenă Sport Day.

9 afișări
Imaginea articolului Bajevici: Cel mai important lucru este să marcăm la Vaslui

Bajevici: Cel mai important lucru este să marcăm la Vaslui (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Vor fi două meciuri dificile, în nici un caz nu trebuie să o subestimăm pe FC Vaslui. Au jucători puternici şi pot pune probleme serioase oricărui adversar", a afirmat Bajevici.

"Vom încerca să ne impunem ritmul şi trebuie să fim concentraţi pe jocul nostru. Trebuie să fim pregătiţi să înfruntăm un adversar dificil. Cel mai important lucru este sa marcăm la Vaslui. Echipa română are jucători care merită toată atenţia. În această fază nu mai sunt meciuri uşoare şi trebuie să jucăm cu toată responsabilitatea şi seriozitatea", a mai spus Bajevici.

AEK Atena întâlneşte, joi, în deplasare pe FC Vaslui, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, returul fiind programat la 27 august, în Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici