Balaci: Universitatea Craiova-Dinamo este întotdeauna un meci special

Managerul general al grupării Universitatea Craiova, Ilie Balaci, a declarat, marţi, că partidele cu Dinamo au fost întotdeauna speciale şi că adversitatea faţă de bucureşteni are rădăcini în 1973, când formaţia "alb-roşie" a câştigat titlul la un gol diferenţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

140 afișări
Imaginea articolului Balaci: Universitatea Craiova-Dinamo este întotdeauna un meci special

Balaci: Universitatea Craiova-Dinamo este întotdeauna un meci special

"Universitatea Craiova - Dinamo este întotdeauna un meci special. Faptul că Dinamo aparţinea unui anumit minister, că la un moment dat s-a întâmplat chestia aia în '73, când au câştigat la un gol diferenţă campionatul, jucând puţin mai târziu ultimul meci de campionat... Probabil că din acel moment nimeni nu a mai iubit Dinamo. Asta nu înseamnă că nu sunt printre noi şi dinamovişti, sunt o grămadă. Eu unul, jucând la Dinamo, mă uit puţin cu ură la cei care spun că sunt dinamovişti. Adică în patria Universităţii să fii dinamovist e puţin aiurea", a spus Balaci.

Oficialul grupării craiovene consideră că echipa antrenată de Nicolo Napoli beneficiază de atuul tinereţii în meciul cu Dinamo: "Craiova are în plus acum faţă de Dinamo tinereţea, are mândria specifică olteanului. Vreau să cred că avem un lot de 25 de jucători care, contrar faptului că sunt din Africa, din Australia, vorbesc aceeaşi limbă şi că sunt mândri de ce au făcut până acum şi de ce sunt în stare să facă de acum inainte. Daca le va fi frică de numărul spectatorilor să se gândească că sunt 30.000 de fete frumoase, care vin şi nu ştiu pe cine să aleagă dintre ei. Ei ar trebui să facă tot posibilul, fiecare în parte, ca să fie alesul", a mai spus Balaci.

Partida Universitatea Craiova - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, se va disputa, miercuri, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici