Bale confirmă plecarea de la Real Madrid: A fost o experienţă incredibilă

Gareth Bale a declarat miercuri că perioada petrecută la Real Madrid a fost o „experienţă incredibilă", confirmându-şi plecarea de la clubul din LaLiga, după nouă ani petrecuţi în capitala Spaniei.

391 afișări
Imaginea articolului Bale confirmă plecarea de la Real Madrid: A fost o experienţă incredibilă

Jucătorul de 32 de ani, care a semnat pentru Real, venind de la Tottenham Hotspur, în 2013, a rămas fără contract în această vară.

„Scriu acest mesaj pentru a le mulţumi tuturor coechipierilor mei, foşti şi actuali, managerilor mei, staff-ului din spate şi fanilor care m-au susţinut", a spus Bale, care a marcat 106 goluri în 258 de apariţii pentru Real, într-o postare pe reţelele de socializare.

„Am ajuns aici în urmă cu nouă ani ca un tânăr care dorea să îşi îndeplinească visul de a juca pentru Real Madrid. Să port echipamentul alb imaculat... să joc pe Santiago Bernabeu, să câştig titluri şi să fac parte dintr-un club atât de faimos, să câştig Liga Campionilor."

Galezul va fi amintit cel mai bine pentru marcarea celor două goluri, inclusiv unul cu o lovitură de cap uluitoare, în finala Ligii Campionilor din 2018 împotriva lui Liverpool şi, de asemenea, pentru golul superb împotriva Barcelonei, în finala Copa del Rey din 2014.

În ciuda colecţiei sale de titluri - trei triumfuri în LaLiga şi cinci trofee în Liga Campionilor - perioada petrecută de Bale la Real a fost marcată de accidentări.

De asemenea, a fost adesea ţinta presei spaniole, care l-a etichetat drept „parazit" după ce a lipsit de la meciul pierdut de Real pe teren propriu cu 4-0 în faţa Barcelonei în martie, iar în aprilie a fost huiduit de unii fani în timpul unui meci de campionat.

„Să fac parte din istoria acestui club şi să realizez ceea ce am realizat cât timp am fost jucător la Real Madrid, a fost o experienţă incredibilă şi una pe care nu o voi uita niciodată", a adăugat Bale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici