Bălgrădean: Ar fi păcat să pierdem locul întâi chiar acum

Portarul formaţiei Dinamo, Cristian Bălgrădean, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa trebuie neapărat să câştige partida cu Astra Ploieşti, din ultima etapă a turului Ligii I, pentru că ar fi păcat să piardă primul loc în clasament.

60 afișări
Imaginea articolului Bălgrădean: Ar fi păcat să pierdem locul întâi chiar acum

Bălgrădean: Ar fi păcat să pierdem locul întâi chiar acum (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

"E un meci important ca toate celelalte pe care trebuie neapărat să-l câştigăm pentru că CFR Cluj şi Rapid s-au apropiat de noi. Contează foarte mult să ne păstrăm poziţia de lider, să fim campioni de toamnă. Va fi un meci de luptă, pe un teren greu probabil, dar pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Astra nu are neapărat individualităţi, dar e un grup unit, o echipă bună. Nu ne e neapărat teamă să nu fim depăşiţi în clasament dar ar fi păcat să pierdem chiar acum locul întâi în ultimele etape, după ce ne-am pregătit bine, am jucat bine", a declarat Bălgrădean.

Jucătorul dinamovist speră ca Steaua să învingă CFR Cluj în derbiul etapei a XVII-a a Ligii I: "Sperăm că Steaua va învinge CFR Cuj şi noi să învingem la Astra pentru a ne păstra prima poziţie. CFR e mai periculoasă, pentru că e pe locul doi, e o echipă bună. Dacă vor câştiga şi vom pica pe locul doi nu ne-ar conveni. Am uitat de meciul cu Steaua, acum trebuie să câştigăm meciul cu Astra pentru a rămâne pe primul loc. Normal că ne-a afectat înfrângerea cu Steaua, dar trebuie să recunoaştem că au fost mai buni decât noi".

Bălgrădean nu crede că Dinamo va ajunge să dispute meciurile de pe teren propriu într-un alt oraş, aşa cum a declarat că se gândeşte să procedeze preşedintele executiv al clubului, Cristian Borcea: "Nu ştiu dacă se va ajunge să evoluăm în alt oraş, aici e casa noastră. Cred că suporterii dinamovişti sunt peste tot, în toată ţara, dar nu ştiu dacă ar veni într-un număr mai mare decât aici".

În ceea ce priveşte evoluţia sa în acest an, Bălgrădean este mulţumit, dar a precizat că este dezamăgit de faptul că a primit trei goluri în partida cu Steaua. "Pentru mine se putea să fie şi mai bine în acest an. Le-am cam stricat socotelile colegilor mei în ultimele etape, am luat trei goluri de la Steaua, sper să remediem situaţia pe ultima sută de metri, să nu mai primesc goluri în aceste două etape. Dar pot spune că a fost totuşi un an bun pentru mine", a mai spus Bălgrădean.

Partida Astra Ploieşti-Dinamo, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici