Bălgrădean: Avem un grup unit, putem rămâne pe primul loc

Portarul formaţiei Dinamo, Cristian Bălgrădean, a declarat vineri că împreună cu coechipierii săi formează un grup unit care poate rămâne până la finalul campionatului pe primul loc în clasament.

113 afișări
Imaginea articolului Bălgrădean: Avem un grup unit, putem rămâne pe primul loc

Bălgrădean: Avem un grup unit, putem rămâne pe primul loc (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

"Ştim că va fi o perioadă grea în cantonament, dar cu siguranţă ne va fi bine. Aici e un grup unit, jucători de mare valoare, cu siguranţă că avem forţă să rămânem pe primul loc. De cine mă tem? Rapid are echipă bună, Vasluiul, Steaua vine uşor-uşor din spate. Noi suntem liniştiţi. A venit domnul Cristi Borcea şi ne-a liniştit. Nu neapărat eram neliniştiţi, dar a venit dânsul şi acum ne-a liniştit. E alături de noi, e lângă noi aici, în ţară, şi pot să zic aşa că ne-a liniştit puţin. Sincer, nu cred că domnul Cristi ar fi putut să părăsească Dinamo", a spus Bălgrădean.

Portarul consideră că dacă va avea puţin noroc, Dinamo va putea realiza eventul în acest an: "De ce să nu putem realiza eventul? Suntem în semifinalele cupei, suntem pe primul loc. Cu puţin noroc, dacă nu vom avea accidentări şi eliminări, de ce nu?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici