Bălgrădean: Cred că puteam face mai mult la golul lui Karagounis

Portarul Cristian Bălgrădean îşi asumă o parte din vină la golul primit de echipa naţională în meciul amical cu Grecia, el declarând, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că putea face mai mult la şutul lui Karagounis din lovitură liberă.

221 afișări
Imaginea articolului Bălgrădean: Cred că puteam face mai mult la golul lui Karagounis

Bălgrădean: Cred că puteam face mai mult la golul lui Karagounis (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

"Nu ştiu, nu am văzut încă golul la reluare, o să mă uit, dar eu cred că puteam să fac mai mult la lovitura aceea liberă. Au fost mulţi jucători în zid, s-au pus acolo şi trei greci, şi am văzut mingea târziu. Cred totuşi că puteam să fac mai mult", a spus Bălgrădean.

Portarul formaţiei Dinamo se bucură că a debutat cu o victorie, dar susţine că echipa naţională a jucat bine şi în partida pierdută în faţa selecţionatei Belgiei. "A fost bine în poarta echipei naţionale. Mă bucur că am debutat cu o victorie la naţională, sper să continui pe aceeaşi linie. N-am avut emoţii, băieţii m-au primit bine, aşa că nu aveam de ce. Noi şi cu Belgia cred că am făcut o partidă bună, păcat că am pierdut. Măcar un egal dacă scoteam era bine. Însă în acelaşi timp puteam şi să pierdem şi la o diferenţă mai mare", a susţinut jucătorul dinamovist.

Bălgrădean nu a simţit presiune în vestiarul echipei naţionale. "Presiune cred că din partea presei există, dar în vestiar nu e nicio presiune. Mutu şi Marica sunt doi jucători de valoare, care cu siguranţă ne vor ajuta foarte mult. Dar dacă domnul Piţurcă nu îi va convoca va trebui să jucăm şi fără ei", a adăugat Bălgrădean.

Delegaţia echipei naţionale a României s-a întors, miercuri, la Bucureşti cu o cursă charter de la St. Gallen, după disputarea partidelor amicale cu Belgia (scor 1-2) şi Grecia (scor 3-1).

La sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, întrebat de reprezentanţii mass-media dacă doreşte să facă declaraţii, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a răspuns iritat: "Vai mama voastră!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici