Balint: Meciul cu Unirea Urziceni va fi decisiv pentru noi

Antrenorul Gabi Balint a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida din etapa viitoare a Ligii I, programată pe teren propriu, împotriva formaţiei Unirea Urziceni, va fi decisivă pentru echipa sa, FC Timişoara.

12 afișări
Imaginea articolului Balint: Meciul cu Unirea Urziceni va fi decisiv pentru noi

Balint: Meciul cu Unirea Urziceni va fi decisiv pentru noi

"Meciul cu Urziceni va fi decisiv pentru noi şi vom pregăti acest meci ca să-l câştigăm, pentru că trebuie să terminăm bine. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pâmnt, avem meci greu cu Urziceniul. şi sper să-l câştigăm. Nu ştiu dacă vom reuşi să prindem locul unu, depinde şi de cele şase puncte, însă noi trebuie să credem până la capăt în şansa noastră. (...) Aşteptăm şi noi cu nerăbdare meciul Urziceniului... dacă încurcă pe Dinamo, şansele noastre la titlu cresc din nou. (...) Locul unu este cel care se premiază. Noi alergăm după două trofee. Dacă reuşim să prindem măcar unul, eu cred că ar fi un succes pentru Timişoara în acest an", a spus Balint.

Gabi Balint a precizat că şi-a atenţionat jucătorii să nu primească uşor cartonaşe galbene. "Jucătorii nu au terminat benzina, dar se simte o oarecare oboseală. Le-am atras atenţia să fie atenţi la cartonaşe pentru că sunt mulţi care sunt la un pas de suspendare şi fiecare absenţă va conta", a menţionat tehnicianul.

Formaţia FC Timişoara s-a impus, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei Steaua Bucureşti într-o partidă contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, în urma golului înscris costaricanul Winston Parks, în minutul 32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici