Balonul de Aur: Iordănescu a votat Messi, Ronaldo, Neymar, iar Raţ - Messi, Ronaldo, Aguero

Selecţionerul Anghel Iordănescu i-a votat pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Neymar la Balonul de Aur, în timp ce căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, i-a preferat pe Messi, Ronaldo şi Sergio Aguero, anunţă fifa.com.

500 afișări
Imaginea articolului Balonul de Aur: Iordănescu a votat Messi, Ronaldo, Neymar, iar Raţ - Messi, Ronaldo, Aguero

Balonul de Aur: Iordănescu a votat Messi, Ronaldo, Neymar, iar Raţ - Messi, Ronaldo, Aguero (Imagine: Robert Frunzescu/Mediafax Foto)

Conform fifa.com, Iordănescu i-a acordat cinci puncte lui Messi, trei lui Ronaldo şi unul lui Neymar, iar Raţ le-a oferit cinci puncte lui Messi, trei lui Ronaldo şi unul lui Aguero.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) a câştigat Balonul de Aur pentru a cincea oară în carieră, luni seară, în cadrul galei FIFA de la Zurich, el obţinând 41.33 la sută din voturi şi fiind urmat de Cristiano Ronaldo, cu 27.76 şi Neymar cu 7.86 la sută.

Ultimele şapte ediţii ale Balonului de Aur au fost câştigate de Messi (patru) şi Ronaldo (trei). Anul trecut, trofeul a fost obţinut de Ronaldo.

Messi a mai câştigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011 şi 2012.

Trofeul a fost înmânat de fostul internaţional brazilian Kaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici