Bănel Nicoliţă: Aveam nevoie de această victorie, vom avea un moral bun cu Rapid

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă a declarat, joi, după victoria echipei Steaua, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei FC Utrecht, în Liga Europa, că se bucură pentru această victorie obţinută după mult timp în cupele europene şi că jucătorii aveau nevoie de un astfel de rezultat, pentru a avea un moral bun.

57 afișări
Imaginea articolului Bănel Nicoliţă: Aveam nevoie de această victorie, vom avea un moral bun cu Rapid

Bănel Nicoliţă: Aveam nevoie de această victorie, vom avea un moral bun cu Rapid (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ne bucurăm foarte mult că am obţinut această victorie în Europa după mult timp şi sperăm să mai câştigăm în continuare. Suntem bucuroşi şi de faptul că l-am făcut pe patronul nostru fericit, iar astăzi am demonstrat că suntem o echipă bună şi ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Aveam nevoie de această victorie, pentru că acum vom avea un moral mult mai bun la partida cu Rapid", a spus Bănel Nicoliţă.

Jucătorul stelist a apreciat drept normale criticile formulate la adresa sa în ultima perioadă: "Criticile din ultima săptămână au fost normale, pentru că nu mi-a ieşit mai nimic în ultimele meciuri. Sper ca o dată cu această victorie să ne revenim şi să jucăm din ce în ce mai bine".

La rândul său, fundaşul Iasmin Latovlevici a precizat că această victorie reprezintă un pas înainte pentru Steaua. "Nu ştiu cât de mult ne ajută rezultatul de la Liverpool, însă noi trebuie să ne gândim la jocul nostru şi să lucrăm mai mult. Ne ambiţionează orice fel de atac din afară şi orice critică, vrem să demonstrăm că suntem o echipă de valoare", a spus jucătorul.

Latovlevici a adăugat că atacantul Bogdan Stancu, marcatorul a două goluri, este un jucător foarte important pentru Steaua. "Ne bucurăm că marchează atât de mult şi trebuie să profităm cât mai mult de valoarea sa", a mai spus fundaşul.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu , cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33.

În celălalt meci al grupei, echipa engleză FC Liverpool a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia italiană SSC Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici