Banii promişi de Pablo Cortacero nu au ajuns nici marţi în conturile clubului Dinamo

  • Pablo Cortacero a reuşit majorarea capitalului clubului Dinamo cu 5 milioane de euro, din care 1,5 milioane erau promişi să intre marţi în conturile clubului.
  • Banii nu au ajuns, spaniolul promiţând din nou că vor ajunge în maxim o săptămână.
  • Conform unor informaţii deţinute de doardinamo.ro, planul conducerii este acela de a aduce un antrenor spaniol la echipă, pentru ca ibericii să aibă control total.
465 afișări

Pablo Cortacero, spaniolul care a reuşit luni să preia controlul total al clubului, a promis că o tranşă de 1,5 milioane euro ar urma să ajungă marţi în conturile clubului, pentru plata salariilor.

Conform doardinamo.ro, banii nu au ajuns în cont, spaniolul afirmând că vor ajunge cu siguranţă până la finele anului. Mai mult, Cortacero a asigurat că mărirea de capital de 5 milioane euro aprobată luni va fi făcută în termen de 30 de zile.

Tot în cadrul CA de luni, s-a aprobat creşterea numărului membrilor în Consiliul de Administraţie de la 5 la 7, susţine aceeaşi sursă. Prin această mişcare Contacero şi-a asigurat 4 din cele 7 voturi necesare pentru a controla majoritar clubul. Cei trei sunt Rufo Collado, cel care l-a înlocuit pe Cornel Ţălnar, Ruben Lopes, reprezentantul fundaţiei Logaro Capital Ltd din Londra, care ar trebui să facă mărirea de capital, şi Luis Luzon, un apropiat al lui Pablo Cortacero.

De asemenea, oarecum surprinzător, spaniolul Alex Couto, demis iniţial, a fost repus marţi în funcţia sa de director general al clubului din Ştefan cel Mare, cu drept de semnătură în club.

În urma altercaţiilor de luni, de la un hotel din Bucureşti, dintre Pablo Cortacero şi un membru al proiectului „Doar Dinamo Bucureşti”, se pare că situaţia s-ar fi detensionat, susţine Cortacero, care mai spune că reprezentantul DDB şi-ar fi cerut scuze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici