Banner de 15 metri şi aplauze pentru Piţurcă, la primul antrenament la Universitatea Craiova

Aproximativ 500 de suporteri s-au adunat deja la Stadionul Ion Oblemenco pentru a asista la primul antrenament condus de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova, fanii scandând numele tehnicianului şi afişând un banner lung de 15 metri cu un mesaj de bun venit.

46 afișări
Imaginea articolului Banner de 15 metri şi aplauze pentru Piţurcă, la primul antrenament la Universitatea Craiova

Banner de 15 metri şi aplauze pentru Piţurcă, la primul antrenament la Universitatea Craiova (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Jucătorii echipei Universitatea Craiova au ieşit pe gazon cu douăzeci de minute înainte de ora anunţată pentru startul antrenamentului, ora 19.00, iar cei 500 de fani prezenţi la stadion i-au scandat secunde în şir numele noului tehnician al echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă.

De asemenea, la Peluza Sud a stadionului, suporterii au afişat un banner lung de 15 metri cu mesajul "Bine ai venit acasă", ei fiind salutaţi de Piţurcă.

Fostul manager al Stelei, Victor Piţurcă, a semnat, joi, un contract pe trei ani cu gruparea Universitatea Craiova, a anunţat finanţatorul Adrian Mititelu.

Mititelu a precizat că Victor Piţurcă îi va avea în staful tehnic pe Eugen Neagoe (antrenor principal) Florin Marin (antrenor secund, metodist), Ovidiu Costeşin (director sportiv) şi Gabriel Boldici (antrenor cu portarii). El a menţionat că noul preşedinte al clubului va fi Silvian Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici