Barça vrea să-l cumpere pe Lewandowski şi a ajuns la un acord de principiu cu jucătorul lui Bayern, conform presei italiene

  • Barcelona a ajuns la un acord cu atacantul polonez Robert Lewandowski pentru a semna cu acesta în această vară, susţine publicaţia Sport Italia.
  • Barça ia în calcul un transfer al cărei sumă se vehiculează a fi între 50 şi 60 de milioane de euro pentru jucătorul al cărui contract expiră în 2023.
282 afișări
Imaginea articolului Barça vrea să-l cumpere pe Lewandowski şi a ajuns la un acord de principiu cu jucătorul lui Bayern, conform presei italiene

Lewandowsi şi Barça sunt aproape de a semna un contract de transfer, începând din vară. După multiplele zvonuri care îl dădeau pe starul lui Bayern Munchen drept jucător la FC Barcelona, ultimele informaţii susţinute de Sport Italia sugerează că clubul blaugrana are deja un acord de principiu cu polonezul pentru a-l aduce pe Camp Nou.

În ciuda acordului cu giganţii catalani, atacantul, laureat al titlului de Jucătorul Anului FIFA 2021 şi 2022, trebuie să discute cu clubul bavarez pentru ca acesta să accepte plecarea sa. Robert Lewandowski are contract cu Bayern până în 2023.

Conform Sport Italia, Lewandowski şi-a arătat intenţia de a merge la Barça pentru a începe ultimul mare proiect sportiv din cariera sa şi este clar că la un club precum Barça ar avea mai multe opţiuni în lupta pentru premii individuale, în special pentru Balonul de Aur, care l-a ocolit în ultimii ani.

Barça, la rândul ei, ia în calcul un transfer în valoare de 50 de milioane de euro, deşi ar fi dispusă să meargă până la 60 de milioane de euro, oferindu-i un salariu competitiv, ţinând cont că este un jucător de top. Catalanii au însă nevoie de ajutorul polonezului, pentru ca acesta să forţeze plecarea sa de la Bayern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici