Bara anunţă retragerea de la clubul UTA

Nicolae Bara şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte şi finanţator al grupării UTA Arad.

36 afișări
Imaginea articolului Bara anunţă retragerea de la clubul UTA

Bara anunţă retragerea de la clubul UTA (Imagine: Mediafax Foto)

Conform unui comunicat dat publicităţii pe site-ul postului de radio Sport Total FM, Bara şi-a anunţat retragerea de la clubul UTA ca finanţator şi preşedinte. În comunicat se precizează că SC Frigotehnica SA, firmă unde Nicolae Bara este acţionar principal, va rămâne acţionar în cadrul clubului. SC Frigotehanica SA deţine 49 la sută din acţiuni la UTA, restul fiind deţinut până acum de Nicolae Bara şi asociaţia Suporter Club UTA. Nu s-a specificat dacă acţiunile deţinute de Bara au fost preluate de Frigothenica sau de altcineva.

"Nicolae Bara, acţionar principal la SC Frigotehnica SA, anunţă retragerea definitivă a dumnealui din funcţia de finanţator şi preşedinte al FCM UTA Arad. SC Frigotehnica SA va rămâne şi în continuare acţionar în cadrul SC FC UTA SA", se arată în comunicatul citat.

Site-ul menţionat a mai publicat şi ştirea conform căreia jucătorul nigerian Ike Ibeh a semnat un contract pe doi ani cu UTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici