Bara: Gabi Stan va veni la UTA

Finanţatorul clubului UTA Arad, Nicolae Bara, a declarat, pentru MEDIAFAX, că noul antrenor al echipei va fi Gabriel Stan, tehnicianul urmând să fie numit oficial în cadrul unei conferinţe de presă, marţi, de la ora 14.00, în locul lui Marin Barbu, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

23 afișări
Imaginea articolului Bara: Gabi Stan va veni la UTA

Bara: Gabi Stan va veni la UTA (Imagine: Mediafax Foto)

"Este doar din cauza rezultatelor, nu există altă problemă cu Marin Barbu. Este adevărat că noul antrenor al echipei va fi Gabi Stan, el urmând să fie prezentat în cadrul unei conferinţe de presă de la ora 14.00", a spus Nicolae Bara.

Ultimul meci pentru Marin Barbu la conducerea echipei UTA Arad a fost înfrângerea, cu scorul de 0-2, de la Timişoara, cu echipa Poli Ştiinţa.

Fostul antrenor al echipei UTA Arad, Marin Barbu, a declarat că în cursul dimineţii zilei de marţi a fost anunţat de directorul executiv Adrian Alexandrescu, de faptul că s-a renunţat la serviciile sale.

"Ieri am făcut antrenament. Dimineaţă m-a anunţat domnul Alexandrescu. Dacă aşa au vrut dânşii, eu mă conformez. Mai am de rezolvat nişte probleme financiare cu domnul Bara şi mâine aş vrea să plec. Asta-i viaţa", a spus Marin Barbu.

Marin Barbu este cel de-l treilea antrenor care părăseşte conducerea tehnică a clubului arădean, în ultimii cinci ani, după un meci pierdut cu Poli Timişoara, toate la presiunea suporterilor. În reuturul sezonului 2002/2003, Radu Nunweiller a demisionat după 0-1 acasă cu Poli. În turul acestui campionat, Marius Lăcătuş a demisionat după 2-3 la Arad, înfrângere urmată de protestul suporterilor la primul antrenament de după joc. Lăcătuş a mai rămas pentru un meci, cel de la Buzău, după care a demisionat. Galeria arădeană i-a cerut lui Barbu să plece imediat după terminarea partidei de la Timişoara.

Tehnicianul nu se consideră o victimă a războiului dintre UTA şi Poli Timişoara, chiar dacă Radu Nunweiller şi Marius Lăcătuş au plecat tot după înfrângerile suferite cu timişorenii. "Nu cred că ăsta să fie motivul schimbării pentru că, dacă băteam Galaţiul nu ajungeam până aici", a completat Marin Barbu.

Marin Barbu a fost instalat în funcţia de antrenor la UTA Arad la jumătatea lunii octombrie a anului trecut şi şi-a condus echipa de pe bancă în 12 meciuri în Liga I. UTA a câştigat în această perioadă două meciuri, patru partide le-a încheiat la egalitate, şi şase le-a pierdut.

Gabriel Stan a mai antrenat în Liga I echipele Astra Ploieşti, CSM Reşiţa şi FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici