Bărbatul care i-a furat ceasul de lux lui Nadal, pedepsit cu închisoare şi amendă simbolică. Ce sumă trebuie să plătească el

Bărbatul care i-a furat tenismanului spaniol Rafael Nadal un ceas de lux în valoare de 300.000 de euro a fost condamnat la şase luni de închisoare.

506 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care i-a furat ceasul de lux lui Nadal, pedepsit cu închisoare şi amendă simbolică. Ce sumă trebuie să plătească el

Rafael Nadal (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Un judecător din Paris a mai decis ca hoţul, Christian A. să plătească o amendă simbolică de un euro, sumă cu mult mai mică decât cea de 5.000 de euro reclamată ca parte civilă pentru "prejudiciu moral şi financiar", informează cotidianul Le Parisien.

Christian A. este un angajat de origine portughezo-braziliană al hotelului în care Nadal a fost cazat în perioada turneului de la Roland Garros. Bărbatul a mărturisit că a furat ceasul luni, în noaptea de după triumful lui Nadal la turneul parizian. După plângerea făcută de sportiv marţi dimineaţa, după constatarea furtului, poliţia a început o investigaţie şi la scurt timp l-a reţinut pe barman, pe care l-a identificat datorită cheii magnetice cu care acesta a intrat în camera spaniolului. Hoţul a recunoscut fapta şi i-a condus pe poliţişti la locul unde a ascuns ceasul, de-a lungul unei căi ferate în apropierea casei sale.

"Acest ceas mi-ar fi putut schimba viaţa. Doream să îl păstrez pentru că mi-ar fi adus noroc", s-a scuzat Christian A.

Ceasul de lux îi fusese împrumutat lui Rafael Nadal cu ocazia turneului de la Roland Garros.

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a câştigat, luni, pentru a şaptea oară în cariera sa, un record, turneul de la Roland Garros, după ce l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5, pe Novak Djokovici, liderul ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici