Bărbatul din spatele Alexei. Michael B. Jordan este în centrul unei reclame creată pentru Super Bowl

  • Michael B. Jordan este în centrul unei reclame creată pentru Super Bowl
  • Actorul cunoscut din filmele Creed şi Black Panther preia un rol inedit
  • El intră în pielea asistentului virtual Alexa
151 afișări
Imaginea articolului  Bărbatul din spatele Alexei. Michael B. Jordan este în centrul unei reclame creată pentru Super Bowl

Bărbatul din spatele Alexei. Michael B. Jordan este în centrul unei reclame creată pentru Super Bowl

Cine se gândea că un asistent virtual poate provoca probleme în .. căsnicie? Asta se întâmplă dacă în spatele vocii este un actor celebru.

”Alexa, stinge luminile
Alexa, porneşte luminile! Porneşte luminile! ”, iată ce poate face Alexa.
 
Michael B Jordan este starul unei reclame teribil de amuzante. Actorul cunoscut pentru rolurile din Creed şi Black Panther devine asistent virtual în imaginaţia unei femei! El primeşte indicaţii la fel cum o face o boxă inteligentă. Şi e capabil să recite şi poezii, dar şi bătăi de cap pentru soţ.
 
” Citeşte-mi o carte audio.
Eram în mâinile lui, eram schimbat...
Dar îl şi sărutam...
Dragoste, şi alţii trebuie să folosească baia ”.
 
Reclama este una dintre cele care va fi difuzată în pauza Super Bowl. Marele eveniment din State va avea loc în acest weekend.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici