Barbu: Nu am avut armele cu care să câştigăm

Antrenorul Marin Barbu a declarat, vineri, că echipa UTA Arad nu a avut armele necesare pentru a câştiga meciul cu Poli Iaşi, scor 0-0, pe teren propriu, din etapa a XII-a a Ligii I, subliniind că i-a fost greu să construiască o tactică din cauza numărului mare de jucători indisponibili.

2 afișări
Imaginea articolului Barbu: Nu am avut armele cu care să câştigăm

Barbu: Nu am avut armele cu care să câştigăm

Tehnicianul formaţiei arădene a subliniat că meciul a devenit şi mai dificil după ce a fost nevoit să-l înlocuiască pe Robert Roszel, care a suferit o întindere musculară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ştiam că ne aşteaptă un joc în care Poli Iaşi se va masa bine în apărare. E greu să joci într-un singur vârf, Mircea Ilie, şi să şi câştigi un meci. Am fost nevoit să-l schimb pe Roszel pentru că a făcut întindere. Nu am avut armele cu care să câştigăm. A fost un meci echilibrat şi îmi felicit echipa pentru că a alergat şi a vrut să câştige. În momentul când ai 13 inşi valizi e greu să alegi o tactică", a explicat Barbu.

Marin Barbu a menţionat că finanţatorul Sandu Ion le-a promis jucătorilor că le va achita restanţele financiare imediat ce va regla conturile cu Nicolae Bara, care a decis să nu mai susţină echipa. "Sandu Ion ne-a transmis că va fi linişte la echipă şi că va achita toate datoriile, după ce se vor rezolva actele cu domnul Bara. Eu unul nu aş avea tupeul să cer primă după un egal acasă cu Poli Iaşi", a mai spus tehnicianul, referitor la faptul că până în prezent la UTA orice punct câştigat era premiat.

Barbu a ţinut să transmită condoleanţe familiei fostului fotbalist Nicolae Dobrin, care a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, după ce în ultimii ani a suferit de cancer. "A decedat cel mai mare fotbalist", a punctat Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici