Barbu: Simao ţine cu tot dinadinsul să facă scandal

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Marin Barbu, a declarat, miercuri, că mijlocaşul portughez Bruno Simao "ţine cu tot dinadinsul să facă scandal" şi strică atmosfera la echipă, motivând astfel decizia de a-l exclude din lot, după ce a intrat în conflict cu Ionuţ Badea la un antrenament.

3 afișări
Imaginea articolului Barbu: Simao ţine cu tot dinadinsul să facă scandal

Barbu: Simao ţine cu tot dinadinsul să facă scandal

Tehnicianul echipei arădene spune că a fost deranjat de atitudinea jucătorului, care provoacă intenţionat conflicte în echipă, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Se mai lovesc jucătorii la antrenamente, se mai ceartă. Apoi se împacă sau se mai dă câte o amendă. Din păcate, la Simao am văzut că ţine cu tot dinadinsul să facă scandal", a explicat Marin Barbu.

În plus, Barbu susţine că a fost anunţat de jucător, în urmă cu două săptămâni, că vrea să părăsească echipa. "Când am venit eu la UTA, mi-a spus că a vorbit şi cu Marius Lăcătuş, şi cu conducerea că vrea să plece. Nu poţi ţine oamenii cu forţa la un loc de muncă şi nici să-i laşi să strice atmosfera", a precizat antrenorul arădean, adăugând că nu ştie dacă jucătorul are vreo ofertă de transfer.

Simao este al treilea jucător exclus din lotul formaţiei arădene, după portarul Daniel Tudor şi fundaşul Iulian Miu. El spune că altercaţia avută cu Ionuţ Bălan a fost una "normală". "Nu a fost o bătaie sau altceva, doar chestii normale care se întâmplă la antrenamente. Aştept acum să-mi vină agentul la Arad şi vom vedea ce se întâmplă", a spus mijlocaşul portughez, care a refuzat să vorbească despre eventuale oferte de transfer.

Legitimat la UTA Arad din iarnă, Bruno Simao a fost dorit de Rapid, după încheierea sezonului 2006/2007, însă discuţiile nu au avansat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici