Barca nu vrea să-l lase pe Ronaldinho la Olimpiadă

Clubul FC Barcelona a anunţat, marţi, că vrea ca jucătorul brazilian Ronaldinho să fie prezent la 14 iulie, la reluarea antrenamentelor, refuzând astfel participarea mijlocaşului la Jocurile Olimpice de la Beijing.

14 afișări
Imaginea articolului Barca nu vrea să-l lase pe Ronaldinho la Olimpiadă

FC Barcelona nu vrea să-l lase pe Ronaldinho la JO de la Beijing (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"FC Barcelona l-a invitat pe Ronaldinho să se prezinte la reluarea antrenamentelor, la 14 iulie, la fel ca şi ceilalţi jucători de la prima echipă", a anunţat FC Barcelona pe site-ul oficial.

Jucătorul a fost convocat, marţi, de Confederaţia Braziliană, care are dreptul să ducă trei jucători de peste 23 de ani la JO de la Beijing.

"Jocurile Olimpice nu fac parte din calendarul FIFA şi nicio decizie specială nu a fost luată pe această temă. În consecinţă, clubul nu este obligat să cedeze jucătorii săi federaţiei", a anunţat clubul catalan.

 

Ronaldinho este încrezător în şansele de a participa la Jocurile Olimpice de la Beijing, în pofida reticenţei clubului său FC Barcelona de a-i permite să meargă în China, a anunţat, miercuri, fratele jucătorului, Roberto Assis.

Într-o conferinţă de presă, Roberto Assis, care este şi impresarul jucătorului, s-a declarat "încrezător" în faptul că FC Barcelona îşi va da acordul pentru eliberarea jucătorului.

"Cred că totul se va rezolva cu FC Barcelona, datorită relaţiei pe care o avem şi datorită a tot ceea ce Ronaldinho a făcut pentru club. Avansăm prudent sperând că această problemă se va rezolva cât mai repede posibil", a declarat Roberto Assis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici