VIDEO  Barcelona a cucerit al 27-lea titlu din istorie pe terenul rivalei locale, Espanyol

În etapa a 34-a, Barcelona a învins pe terenul celor de la Espanyol, scor 4-2, şi, cu 14 puncte avans faţă de locul 2, nu mai poate fi detronată, în cele 4 runde rămase de jucat.

260 afișări
Imaginea articolului Barcelona a cucerit al 27-lea titlu din istorie pe terenul rivalei locale, Espanyol

Barcelona a cucerit al 27-lea titlu din istorie pe terenul rivalei locale, Espanyol

Pentru trupa lui Xavi, în jocul de duminică au punctat Lewandowski (2), Balde şi Kounde.

Iar după 34 de meciuri în campionat, trupa catalană a adunat 85 de puncte, fiind imposibil de ajuns de competitoare şi devenind astfel campioană pentru a 27-a oară. A marcat 64 de goluri şi a primit doar 13.

Pe locurile 2 şi 3 se află echipele din Madrid, Real (71 de puncte) şi Atletico (69 de puncte). 

Espanyol se găseşte pe locul 19, penultimul, care retrogradează, cu 31 de puncte.

Barcelona visa la titlu din 2019, când pe bancă se afla Ernesto Valverde. De atunci, Real Madrid, de două ori, şi Atletico, au câştigat titlul în La Liga.

Fanii gazdelor au pătruns pe teren la final, stricându-le petrecerea campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici