VIDEO  Barcelona a făcut instrucţie cu Real Madrid în turneul din America

Campioana Spaniei s-a impus cu 3-0 în „El Clasico”, meci disputat în Texas.

411 afișări
Imaginea articolului Barcelona a făcut instrucţie cu Real Madrid în turneul din America

Fermin Lopez FOTO: Facebook FC Barcelona

Cu Xavi pe bancă, Barcelona confirmă că a meritat cu prisosinţă titlul în La Liga în sezonul trecut şi că are planuri mari şi pentru noua stagiune.

Sâmbătă noapte, catalanii au câştigat categoric primul episod al disputei cu Real Madrid din această vară. A fost 3-0, iar Barcelona a mai lansat un fotbalist foarte promiţător.

Un puşti de 20 de ani a dat golul serii în meciul jucat în Dallas, la doar la doilea meci în tricoul echipei mari a Barcelonei. Fermin Lopez a fost crescut de academia La Masia. Mijlocaşul central a intrat în minutul 66, a marcat la spectaculos şi a dat o pasă de gol, în 25 de minute jucate împotriva Realului.

Dembele, dorit de PSG, şi Ferran Torres au fost ceilalţi marcatori ai Barcelonei. La 1-0 pentru Barcelona, Vinicius Junior a ratat un penalty. Pentru madrileni este prima înfrângere în turneul american, după 3-2 cu Milan şi 2-0 cu Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici